Vi räddade Helsingborg!

Hej!
 
Igår var det ännu en såndär bra dag. Åh, jag känner verkligen hur livet kommer mer och mer tillbaka till mig. Hur jag blir gladare för varje dag som går. Äntligen! Den känslan alltså .. ♥
 
Anyway. Gårdagen var planerad till en slags AW/happening som min kollega dragit ihop. I början var vi väl ca 10 stycken som var inbjudna, men det var en hel drös som utav olika anledningar hoppade av. Vi landade till slut på mig, en chef samt två teamledarekollegor. Så totalt fyra stycken. Jag fick lov att dra med min vän vilket var helt awesome! Så nu var vi fem.
 
Eftermiddagen började jag hemma hos min vän för lite bubbel, jordgubbar, skratt och skitsnack i vanlig ordning. Vi tog bussen ner till stan för att hoppa av vid Sundstorget och gå till puben som vi bestämt träff på. Det visade sig att den hållplatsen var stängd - så vi blev avsläppta uppe vid Kopparmölleplatsen och fick gå ner till stan. Vi anlände till puben ca 50 minuter för sent, tjejer ni vet .. Nåja, där mötte vi iallafall upp mina tre kollegor och vi gick direkt till Breakout Sweden som ligger i Norra Hamnen i vår stad.
 
Breakout Sweden är escape rooms som ni säkert hört talas om. Min kollega hade bokat två rum. Jag och min kompis tog rummet Zero Hour och killarna tog Room 1025. Vårt rum var det svåraste - och gissa vad - vi klarade det! Man fick lite hjälp via en TV i rummet om man fastnade, men personalen efteråt gav oss cred och sa att vi var duktiga och vi klarade det mesta och det svåraste uppdragen själva. Snacka om dreamteam! 60 minuter hade man på sig att desarmera missilen. Vi hade 52 sekunder kvar när vi kom ut! Puh. Koder, nycklar, verktyg, datorer, väskor, lampor, kläder .. Sjukt kul! Rekomenderar verkligen detta. Vi bestämde oss för att vi ska pröva fler rum och andra ställen. Killarna klarade tyvärr inte sitt rum ..
 
Efter detta hade vi bokat bord på en restaurang dit vi gick för att äta god mat, dricka gott, snacka skit, skratta. Efter det gick vi till ett annat ställe för att avrunda med ett glas %. Hemfärden blev på kollegans pakethållare då vi även är grannar.
 
Tack för en helt fantastisk kväll .. wow!
 
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0