Rituals - Karma

Hej!
 
Åh, ni vet när man åker till stan och ska handla typ en sak och det slutar med att man handlar mer än vad man borde? Exakt det hände mig idag.
 
Allt började med ett mail där jag fick veta att Rituals hade släppt årets Limited Edition-doft. Med den infon traskade jag och lillen in på Rituals och möttes direkt utav "THE RITUAL OF CHADŌ" som den heter. Men den föll inte mig alls i smaken så att säga. Besvikelsen var stor då jag bara älskade förra årets "sommardoft", Karma som den hette. Jag sneglade då lite åt vänster och fick se just Karma ståendes där på hyllorna, hela serien. Frågande och förvirrande så hörde jag mig för hos butiksbiträdet och då visade det sig att efterfrågan på just Karma hade varit så stor efter förra sommaren, så Rituals hade bestämt sig för att släppa den ännu en gång.
 
Jag dog.
 
Jag har tillochmed sparat flaskan efter bodymisten (tom såklart) från förra året, går och smygdoftar på den här i badrummet då och då. Men ja. Nu fick det då bli ett köp; bodyscrub, schampo, balsam och duschskummen. Kunde bara inte motstå.
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0