"Loppis"-lördag

 
Godkväll!
 
Idag droppade jag av sonen vid klockan 9 för en pappavecka som började tidigare än vanligt. Precis efter det tog jag en promenad på cirka 4 km ner till en second hand i stan. Och som planerat så kom min vän Charlotte dit och vi strosade runt där ett tag. Jag fyndade ett linne.
 
När vi kände oss färdiga med det stället så strosade vi istället hem till henne. Jag passade på att hämta ett paket som utav någon konstig anledning hade hämnat i hennes stadsdel och inte min egna .. mycket märkligt. Fick även hälsa på Charlottes ena übersöta katt. Hunden fick med till bilen och vi åkte till nästa second hand. Där fyndade jag ett gosedjur och lite burkar. Vi betalade och gick ut. Körde till en ICA och handlade lunch i form utav tonfisksandwich och Cola Zero.
 
Bilen tog oss till skogen. En långpromenad med hunden och mycket snack blev det. Väldigt skönt och behövligt. Efter det körde vi igen och jag blev droppad hemma hos mig. Det har inte hänt mycket mer i mitt liv just denna dag. Har legat på soffan sedan jag kom hem och mest latat mig. Var väldigt sugen på att gå ut och göra något ikväll, men alla verkade vara upptagna.
 
Imorgon ska jag tvätta, tjoho. Ska även träna tänkte jag.
Hoppas ni alla har en fantastisk helg!

Kommentarer
Angelica Wåhlin
24/03 2019 kl. 15.33

Låter som en mysig lördag :)
Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0