Dokumentär - Leaving Neverland

Har ni sett den? Dokumentären där två män idag träder fram och berättar om övergreppen som Michael Jackson sägs ha utsatt dom för under flera års tid. Först förnekade de allting men har alltså nu på senare tid ändrat sina historier.
 
Jag vet inte vad jag ska tänka och tro. Kan ärligt säga att jag var inte så insatt innan och jag såg dokumentären mest för att det lät intressant och sjukt. Satte igång avsnitt ett och det visade sig att det var två timmar långt. Avsnitt två lika lång. Så totalt fyra timmar långa historier från Wade Robson och James Safechuck. Och deras familjer.
 
Hela dokumentären gav mig en sådan obehaglig känsla. Såklart. Om det nu är sant allting som han gjort och sagt mot dessa barn så är det SÅ SJUKT. Alla bilder, samtal, övergrepp, gåvor, undanröjandet utav bevis.. MJ var ju själv som ett litet barn verkade det som. Sen en annan sjuk sak tycker jag är mammorna till Wade och James som låter ens barn vara själv med en vuxen man, låter de sova i samma säng som honom osv. Som sagt, denna dokumentären är väl värd att se och bilda sig en egen uppfattning.
 
Det sorliga är att det finns ingen vinnare här enligt mig. Alla har de förlorat. Makes me sad.
 
 
Leaving Neverland heter den och finns just nu på SVT Play. Klicka här.

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0