Mina nyårs-tänka-på

Jag vill inte ha några nyårslöften. Det känns så påtvingat och klyschigt. Däremot så vill jag ändå ta med mig lite tankar in i det nya året. Det gjorde jag även förra året men då gick det sådär. Men nu kör vi om!  Det kan bara gå uppåt.

- träning & hälsa
Jag önskar att jag skulle kunna börja träna 4 gånger i veckan igen, så som när man var sambo. Men jag har insett att det aldrig kan hända. Möjligtvis veckan jag är barnfri. Men veckan jag har lillen blir det noll träning på arenan. Så .. bli bättre med att gå till gymmet när jag är barnfri samt bättre på övningar hemma när jag har lillen. Och maten. Skärpning deluxe!


- tankesättet
Detta hör ihop med träningen på sätt och vis. Ska försöka hitta tillbaka till den där glada/positiva Tina som jag var för något år sedan. Ska lära mig att låta saker vara, inte lägga tankar på sånt som inte är viktigt för mig. Se saker från ett ljusare perspektiv. Bli den bästa möjliga Tina!


- stressa mindre
Inse att jag inte kan finnas där för allt och alla hela tiden och glömma bort mig själv i allting. Andas!


- sociala medier
Jag känner mig riktigt på G med bloggen! Ser fram emot att dela med mig fina inlägg och börja posta mer på Instagram/Facebook. Älskar att se tillbaka på minnen!

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0