En tripp till Tropikariet

Söndag - och lillen bjöd på sovmorgon. Jag vaknade självmant vid 06.30 och första tanken var om ungen levde. Eftersom han vaknar mellan 04.30-05.00 alltid annars. Så jag gick upp för att kolla, man blir ju orolig .. Och när jag steg in i rummet och kikade på honom så vaknade han, haha. Men jag kan inte klaga. Fick nio timmars sömn i natt. Så skönt!
 
Efter frukost och mys så trotsade vi vädret och tog oss till Tropikariet. Det är alltid lika kul där och man blir alltid lika rädd bland fladdermössen/flyghundarna. Jag är en riktig mes när det gäller att gå igenom där. Theo fick klappa en krokodil, vi kikade på konstiga djur, åt lite god mat, handlade en ny bok (och hämtade ut en bok jag köpt online), utforskade skelett i sanden .. ja, allt som man gör på Tropikariet. Sen tog vi oss hem i ovädret igen, lillen skulle tvunget ha en glass. Det är ju trots allt .. vinter. Haha!
 
Nu väntar en lugn eftermiddag/kväll här hemma. Ska snart till tvättstugan för ett par timmars måsten. Men skönt när det är gjort!
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0