En kväll i staden

Åh vilken fantastisk kväll jag hade tillsammans med Charlotte igår!
 
Charlotte är en old time friend of mine som jag tyvärr har tappat kontakten med på sistone. Tror vi har känt varandra sedan .. 2002 kanske? Jag har skrivit om vårt möte på Filborna Arena för typ två veckor sedan. Så nu har vi börjat träna lite ihop och igår hade vi bokat in ett Yoga-pass. Men det blev istället en runda på stan, äta gott och snacka skit. 
 
Vi träffades på Knutpunkten och hade inga planer alls. Bestämde oss för att dra till Paolo's och börja där. Reserverat till max, utom ett bord, så det tog vi. Tyvärr var det precis vid ingången så det blåste fruktansvärt kallt på oss hela tiden när folk gick ut och in. Anyway. Vi fick i oss god mat där samt vin och Bellinis. Vi pratade ganska mycket om livet som händer just nu och har hänt, det var väldigt skönt att få prata av sig. Behövligt framför allt.
 
Efter det drog vi till Hamnpaviljongen. Men där var det dödare än dödast så vi stannade inte där länge. Drog därför vidare till Edelweiss där det vankades livemusik och en snittålder dubbel vår ålder. Men det gör inget. Det var SÅ roligt. 
 
Jag skrattade så mycket denna kväll så har fysiskt ont i käkarna idag. Min mascara hade lagt sig under ögonen. Jag har haft andnöd. Alla dessa minnen, alla ord och meningar som bara vi kan relatera till, alla uttryck. Shit vilken skön känsla jag fick efter igår. Nästa gång - minus en cider/drink. 
 

Kommentarer
Ajli Müller
22/01 2019 kl. 08.09

Att skratta till träningsvärk och mascaran ligger på kinderna är GOALS!

Svar: ELLER HUR!? Det är dit man vill komma!
tinabanck.se
Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0