Body and super

Hittade två böcker i min hylla som jag glömt bort att jag hade. Den första är Bodylicious! och den andra är Superlicious!, båda skrivna utav Sofi Fahrman och Julia Fors. Jag kan nog ärligt säga att jag knappt tittat i böckerna innan - men igårkväll skummade jag igenom den första. Och där är så mycket bra text, bilder, recept. Om hur man ska träna och varför. Väldigt mycket inspiration och pepp. Detta får bli söndagens boktips för er som vill komma igång med er träning! 

Tommy beauties

This post contains adlinks from Adviral1. T-shirt / 2. Bralette / 3. Bralette / 4. Topp / 5. Byxa / 6. TOMMY HILFIGER TOMMY GIRL EAU DE TOILETTE / 7. Hipstertrosa / 8. Shorts / 9. Hoody tröja / 10. Tröja / 11. Stringtrosa / 12. TOMMY HILFIGER GETAWAY WEEKEND TOMMY GIRL EAU DE TOILETTE


Perfekta träningsväskan

Vad använder ni som träningsväska?
Jag har på senare tid använt min Hinza-väska .. ja, ni läste rätt. Den fungerar faktiskt bra (den passar perfekt i min cykelkorg haha ..) men den är inte helt optimal såhär års. Så jag började leta så smått efter en "riktig" träningsväska - en liten sådan! Jag är ingen som har med handdukar, ombyteskläder, stora vattenflaskor osv osv. Det enda som ska finnas med mig till gymmet är skor, hörlurar och vattenflaska. Och lite annat så som hänglås och plånbok. Det ska vara enkelt att ta med sig sina saker. Och väskan ska lätt få plats i skåpet på arenan.
 
Av en slump så trillade jag över denna skönhet, Adidas Lin Core. Den finns i tre olika storlekar och detta är då den minsta, endast 37 cm lång! Den har ett stort fack och ett litet på utsidan, båda stängs med dragkedja. Den har även ett fack i nät, även det på utsidan. Kika gärna in på länken och kolla fler bilder. Jag hämtade ut paketet idag - och den är verkligen helt perfekt för mina behov. Nöjd tjej!
 

RSS 2.0