Att rensa

Jag måste rensa ut. Ta in det som är nyttigt för mig. Det som jag behöver. Rensa. Ett ganska bra ord.
 
Det finns en hel del bloggar/instagram-konton där ute som jag följt länge men som jag inte orkar följa längre. Jag måste avfölja. Inte för att jag egentligen vill, men för att det är för jobbigt att ta del utav deras vardag. Konton vars tacofredagsmys med familjen inspirerade mig. När jag gladde mig åt att deras barn skulle få sitt första syskon. Lyckliga familjefoton. Resor till värmen. Giftemål. Barn som inte behöver vara så länge om dagarna på fritids/förskola. Någon som börjat med kvällsmaten när man kommer hem. Att komma hem till någon. Allt det där som jag gillade att se och ta del av för något år sedan när jag själv satt i samma sits.
 
Men det går inte längre. Jag vill inte se det som jag saknar. Gäller såklart inte de människorna som jag känner eller har känt över internet länge. Men alla de andra "random" people som cirkulerar runt på mina sociala medier. För mitt egna välmående så vill jag inte ta del utav deras vardag.
 
Sen finns det konton som jag bara älskar att följa, älskar att läsa, älskar att ta del av. De andra ensamstående mammorna som på ett eller annat sätt inspirerar mig, som vet hur det känns. De som förstår. Mer sånt åt .. mig. ❤ Ska ta tag i detta ikväll samtidigt som jag kikar på Mello. Helt crazy bananas att det börjar ikväll!

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0