Min första gaddning

G O D M O R G O N !
Vill ni veta en rolig sak? Igår gjorde jag min första tatuering! Efter sisådär 10 års velande fram och tillbaka så slog jag slag i saken och bara gjorde det. Kan säga att jag är glad att jag INTE tatuerade mig för 10 år sedan för då hade jag suttit här idag med en överarms-sleeve med My Little Pony och andra färgglada saker ..
 
 
Tanken om en tatuering kom åter i mitt huvud efter att jag blivit singel igen för någon vecka sedan. Då kände jag bara - vafan - lev nu Tina. Varför gå och känna efter hela tiden, fundera, tänka. Do it! Jag visste redan vad jag ville ha för något eftersom det är ett motiv som jag haft i mina tankar väldigt länge. Jag visste även var jag ville göra den någonstans på min kropp och hos vem. Jag trillade in på studions Facebook/Instagram i typ tisdags för att boka en tid. Då visade det sig att de hade drop-in/AW just igår från kl 16-20. Vad är oddsen?! Och jag slutade jobba 14.30, det är pappavecka, så hade ingen kiddo att hämta heller. Älskar när sånt händer. Ödet liksom. 
 
Jag mailade tatueraren om motiv och bad henne att rita en egen krona som kändes mer drottning-aktig än kunglig. Jag stack direkt till studion efter jobb och var där redan vid 15. Först på plats. Och tur det! Iochmed att det var drop-in och de gick efter turordning fram till klockan 20.00 så var det inte säkert att de hinner med alla som kommer dit. Vid klockan 16 så trilla de in en drös med människor och jag hörde hur de sa att de kanske inte hinner med alla. Så några gick igen.
 
 
Nu kom min vän Bettan också som ville vara med och föreviga denna stund och agera fotograf. Så, jag var först fram hos Malin som jag hade mailat med. Och kronan hon hade ritat var så perfekt för mig! Vi bestämde oss för storlek och placering och jag fick sätta mig i stolen. Tröttheten jag hade efter gårdagens arbetspass gjorde att jag inte ens kunde känna någon nervösitet. När Malin frågade "Är du redo?" så svarade jag bara instämmande. Och detta är en liten konstig grej egentligen - när man inte alls vet vad man har att vänta sig. Hade ingen aning om hur ont de skulle göra eller hur det skulle kännas. Hade inga som helst referensramar att hålla mig inom. Bara kör liksom. Så de gjorde hon.
 
 
Resultatet är jag så nöjd med. Verkligen wow! Efter att jag blev inplastad och fin så gick vi mot havet, jag och Bettan. Köpte vars en Chai Latte och snackade om livet fram tills att vi kom hem till henne. Käkade lite mat, kollade en film som jag halvsov igenom innan jag tog en taxi hem och däckade ganska fort i sängen. 
 
Idag hade jag sovmorgon. Måste köpa en sovmask eller något så man kan sova utan att bli störd utav solens ljus alltför tidigt. :) Tjo!

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0