En lördag i kärlekens tecken

Vi vaknade upp till ett regnigt Helsingborg denna lördag. Jag och lillen låg kvar någon timme i sängen och bara gosade innan vi gick upp och åt vår frukost. Det finns inget bättre än lediga dagar med sonen. Det är bara kärlek, skratt, bus och värme. Önskar jag kunde vara med dig alltid. :'{
 
Vid klockan 10 traskade vi mot stan. På vägen hittade jag fina rosor i en trädgård som lös upp, lillen hälsade på en katt i buskarna. Vi passade även på att gå inom jobb och hälsa på min mamma och lillens pappa som båda jobbade idag. Väl nere i stan så inhandlades det nya underkläder till han som växer så det knakar. Och vid lunchtid var vi inne i biosalongen och tittade på Spöket Laban. 44 minuter lång och jag lyckades somna till och från där i mörkret.
 
Efter powernapen så blev det en kort runda på biblioteket och ett lån på tre böcker. Hem igen o fixa lunch. Spela TV-spel. Ännu mera bus. Läsa. Lördagsgodis. Sovdags för liten. Då börjar någon granne i huset borra. Well. En lördag kväll. Vad ska man säga? Man kan väl inte säga något I guess. Önskar dock väldigt ofta att man hade bott i ett hus. Slippa sånt som dyker upp ibland. Ni vet själva; röklukt från balkonger, barn som skriker, fötter som går runt i lägenheten ovanför, hissen som åker upp och ner, hög musik, borrande. Nåja, jag har tak över huvudet iallafall och det är ju huvudsaken.
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0