iDeal - Janni Olsson Delér

IDeal of Sweden har släppt ännu ett samarbete, denna gången med bloggerskan Janni! De har tillsammans släppt fem stycken nya skal att klicka hem. Jag skulle kunna tänka mig det första skalet, som ni kanske vet har jag lite svårt att motstå rosa .. Men tyckte även att Moroccan Carpet var jäkligt snyggt! Något skal som ni skulle vilja ha till er lur?
 
Andra influencers som samarbetat med iDeal of Sweden är Dearing Kinga, Hannalicious och Hailee Lautenbach.
 
K ö p  s k a l e n  h ä r:
> PINK SUNSET
> MARBLE SHELLS
> CORAL LEAVES
> MOROCCAN CARPET
> BLACK TO BASICS
 

Ny Filmstaden i Helsingborg

Igår öppnade den nya Filmstaden här i Helsingborg! Jag och min vän Bettan var inte sena på att vara där första dagen och såklart se en film. Först fick man gå igenom nya Söder som även den hade invigning igår. Där fanns det lite butiker - och inom en snar framtid kommer även Pinchos att öppna där. Ett annat ställe som vi också kommer att besöka.
 
Upp för rulltrappan och man möttes utav Filmstadens lysande logo och glittrande golv. Där fanns ett utbud utav godsaker betydligt större än vad vi är vana vid i Helsingborg. Äntligen lösgodis (som man la i burkar istället för prasslande påsar) och egenpoppade popcorn! Läsken tog du själv med hjälp av några touchscreen-manicker. Det fanns även Frozen Coca Cola. Ska nog prova på det där nästa gång. Sen traskade du fram och betalade dina saker och sen såg du inte mycket mer där. Men vi förstod ganska snabbt att vi skulle gå förbi kassorna och runt till höger. Då möttes vi utav en lounge! Finare än jag någonsin sett (och trott på en biograf!). Utanför toaletterna fanns en Popcorn Parkering, något som jag tänkt på väldigt länge, så det var roligt att de satt upp det. 
 
På en tv-skärm så stod det när de släppte in besökarna till varje salong. Så när det pluppade upp Salong 4 så gick vi fram mot rulltrapporna där det stod en tjej och blippade våra biljetter. Vi rullade uppåt. Möttes utav en skylt som visade åt vilket håll vår salong låg. Även här uppe fanns toaletter. Och bäst utav allt - garderober med kod! Som jag alltid irriterat mig på att behöva släpa med jackan in i salongen. Aldrig mer. Skönt.
 
Vi traskade in i vår salong som hade 7 rader. Vi satt längst upp längst ut. Och vilket benutrymme! Och sköna stolar. Och salongen/raderna lutade så det finns absolut ingen risk att du kommer hamna bakom något långt huvud och missa halva duken. Vi har även blivit bortskämda med Sveriges första iSense-salong, kommer bli så coolt att se någon film i den! .. & en VIP-salong har vi också. Med stolar som går att fälla bakåt.
 
Recensionen utav filmen vi såg kommer i nästa inlägg. Jag är fortfarande helt tagen utav den. ❤
 

Spara eller slösa: matstol

 
Jag förespråkar inte kopior och/eller look-a-likes, men jag tycker det är kul att jämnföra och jag vet att det är/var en uppskattad kategori i min blogg förr i tiden. Så jag tänkte fortsätta med det! Idag blev det matstolar som fick jämnföras.
 
Jag är själv på jakt efter fyra stolar till mitt kök - och drömmen hade ju varit den underbart fina Y-stolen utav Hans J Wegner som ni ser till höger i bild. Den finns i en hel drös med färger och prislappen varierar därefter. Kopian/look-a-liken i detta fall heter Delta och kostar några laxar mindre .. Vilken tycker ni är finast?

Stol #1: Delta
Stol #2: Y-stolen

RSS 2.0