Jag försöker

Den berömda pappa-veckan anländer imorgon. Jag tackar Gud för att vi är så bra vänner annars vetifasiken hur jag hade överlevt livet. Älskar min lilla T mest av allt i hela världen - finns så mycket jag önskar jag kunde ge honom, uppleva och göra. Jag hoppas att han mår bra ändå. Att allt är bra trots att han får ha varannan vecka.

Skillnaden mellan ditt och mitt

 

När jag kom ut vid klockan 5.45 i morse för att ta mig till jobb så upptäckte jag att min cykel blivit stulen - någon gång i gårkväll/natt. Morgontrött som man var/är så kände jag total förvirring. Hade jag ens tagit hem den från jobb igår .. ? Ibland går jag nämligen hem när lusten infaller sig .. Men nej. Jag hade cyklat hem igår och hämtat paket på mitt postombud. Sur som en citron gick jag till jobb. Nu tänker jag polisanmäla och sen se hur mycket jag kan få ut från min försäkring. Det var ingen halvrostig, ful, gammal cykel - så något ska man väl få. Min nästa cykel ska dock bli halvrostig, ful och gammal. Tror jag. Ironiskt nog så har jag fått cykel förråd from nästa månad någon gång. Så just nu stod min pärla alldeles ensam utanför min port varje natt, låst såklart.
 
Idag jobbar jag och tjänar helg-ob. Likaså imorgon! Efter jobb idag blir det bio med två vänner. Vi ska se Avengers: Infinity War. Ska dränka mina cykelsorger i popcorn.
 
/ ciao /

God afton fredag

Trött Tina sitter här och lyssnar på Glassbilen som ljuder utanför. Lill-fisen somnade för ett tag sedan - och det känns som att jag hade kunnat göra likadant samtidigt som honom. Denna dagen har varit väldigt intensiv på jobb då det varit en hel del fel med matbeställningarna. Skönt med fredag då och en ledig helg framför sig!
 
Vad ska ni hitta på i helgen? Vi tänkte åka ner till Malmö och bara strosa runt. Inget stort planerat. Tvätta på söndag. Bara vara som det så fint heter. Kanske bygga klart mitt Lego-hus. Har hört att det tydligen ska bli fint väder i helgen, så vi hoppas på att det stämmer. Så underbart nu när det börjar bli varmare väder och man kan röra sig ute utan att frysa ihjäl. Jag och kyla är big no no ..
 

RSS 2.0