Flyg!

Hemma efter ett par timmar på språng med lillen. Vi har bland annat varit på bio och sett Alfons Åberg. Vi och fyra andra barn i den stora slongen. Jag somnade visst till lite. Ska alldeles strax hoppa in och ta en lååååångdusch innan pappa kommer och hämtar för pappa-veckan. Jag bara mellanlandade här för att köpa en bok. Tänkte först låna den på biblioteket men det visade sig att det var 10 stycken i kö. Så bra tålamod har jag inte .. ;) Visar er vilken bok det är när den kommit hem till mig!
 
Börjar äntligen komma lite mer i ordning här hemma. Nästa projekt är hyllorna till min Lego-förvaring. Det får ta sina små steg här hemma. Dels för att sakerna jag behöver kosta pengar. Pengar som jag inte riktigt har. Men det kommer ..
 
OH glömde nästan berätta - igår var det release för BodyAttack100 över hela världen. Så även på Filborna Arena. Jag var där! Releasen var grym. Snacka om att de lagt all krut på nummer 100 .. eller så kanske man blivit lite FÖR otränad på sistone. På kvällen var vi sedan ute och åt på Creo här i Helsingborg. Riktigt god mat och riktigt fint sällskap. 
 
Förrätt: Råmarinerad pilgrimsmussla - shiso - rökt vitlök - popcornbuljong - basilika.
Mellanrätt: Flankstek - frasig bearnaisepotatis - "apelsinkål" - chorizosmör - svamp från Hällestad.
Dessert: Donut - vaniljglass i strut - äpplekompott 
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0