Ljusare morgnar

Då var det äntligen onsdag - och jag har nu bott i min lägenhet i lite mer än en vecka. Kan säga att jag fortfarande inte "kommit" in i den. Det är fortfarande saker precis ÖVERALLT och det är för att hyresvärden ska fixa en massa saker. Kan tycka att sånt borde vara fixat innan jag flyttade in, men men .. Idag kommer det tex tre olika nissar för tre olika ändamål; en ska byta hela mitt vardagsrumsgolv (vilket jag fick reda på klockan 16 igår så fick flytta runt allting själv så det blev tomt), en annan ska fixa värmeskåpet som står i mitt badrum och den siste ska fixa lite smått som kom upp på slutbesiktningen. Puh! Efter detta är gjort så ska jag äntligen försöka komma i ordning, på riktigt. Köpa det som ska köpas och få allt på plats. Måla det som ska målas. Flytta på min bredbandsrouter till en mer central plats i lägenheten. Det kommer bli bra. Jag vet det.
 
Men nu är det dags att jobba. Idag är jag medbjuden på kostråd. Hoppas ni får en fantastisk dag!

Godmorgon söndag

Godmorgon söndag.  
 
Igår var det flyttdagen! Det var jag, mamma, pappa och David med lillen. Vi höll på i fyra timmar och ändå är där lite skit kvar i gamla lägenheten som ska hit. Det var mest pappa och David som bar för mamma var lite sjuk och jag organiserade mest. Skönt med hiss i nya lägenheten dock! Blir lite lättare då så man slipper bära upp saker till 5e våningen ..
 
Vi hade hyrt en skåpbil i fyra timmar. Det blev lite stressigt i slutet så därför är där lite kvar att göra. Dessutom ska jag städa hela lägenheten. Måla någon vägg. Packa upp allt här i nya plejset. Jag har tagit semester från jobb imorgon - skönt - det kommer att behövas! Jag har sovit så dåligt i natt när man vet allt man har att göra. Svårt att slappna av. Somnade sent och vaknade 5.30. 
 
Mitt wi-fi fungerar inte här. Inte TV heller för den delen. Måste fixas pronto.  Sen hoppas jag att jag ska börja känna mig som hemma här. Tycker detta känns väldigt konstigt faktiskt .. men det blir nog bra. 
 

När allt är över

Om 2 dagar så flyttar jag. Äntligen kan jag släppa tankarna om allt som rör detta - målning, slipning, byten av dörrblad, packa, besiktningar, hyra bil osv osv osv .. Allt som tar den lilla energi jag har kvar efter jobb. Ser fram emot att hitta mig själv igen och försöka hitta tillbaka till träningen. Jag mår inte bra utan träningen, behöver den för att komma ifrån allt annat. Men just nu så har den blivit bortprioriterad pga 1OOO anledningar. Fick nyss veta att de ska slipa och lacka om hela mitt vardagsrumsgolv efter att jag flyttat in, Hm .. ska bli spännande att se var jag ska göra av de möblerna den dagen. Får placera ut de så gott jag kan i lägenheten. Tur man inte har någon soffa ännu.
 
Nu slutar jag snart, då blir det hem och packa lite till. Tvätta.

RSS 2.0