X och nougat

OH MY jag är kär. Kär i min nya lur iPhone X. Idag åkte spontana Tina till Väla för att göra ett mobilbyte från iPhone 7. När jag tog iPhone 7 förra året så ångrade jag nästan mig på studs eftersom den var/är så otroligt lik iPhone 6S som jag hade innan dess. Så nu ville jag ha något annorlunda (men ändå iPhone såklart..) så X'et fick det bli. Som tur var så hade dom "bara" den silvriga modellen inne - precis den jag ville ha. När jag kom hem så var det unboxing direkt som gällde samtidigt som jag fixade lunch. Lite ovant att vara utan en hemknapp men det ska nog ge sig med tiden. Kameran i den är helt outstanding om man jämför med andra mobiler man ägt. Jag är på jakt efter ett snyggt skal till den, just nu köpte jag bara ett transparent enkelt för att skydda under tiden.

 

Annars i eftermiddag så har vi strosat runt på stan, Theo och pappa spelade minigolf medan vi andra svor över blåsten som härjade runt extra mycket idag. Passade även på att köpa den där nougatfärgade Hinza-väskan som jag trånat efter ett tag. Min är gjord utav sockerrör. Ni kan HITTA ALLA MODELLER OCH FÄRGER HÄR. Var först inne på att köpa en mintgrön eller rosa som kändes sådär somrigt, men jag tänker att jag vill kunna matcha den med det mesta och även använda den andra årstider. Hade man kunnat önska så hade man ju valt några stycken att variera med.

Nu ska jag fixa vidare med luren. Ha en fantastisk fredag alla!

 

 

Kommentarer
Ella Sevieri
15/07 2018 kl. 13.55

Men vad fin denna var, har helt missat dessa väskor. Superpraktisk ju!

Svar: Dom är praktiska, särskilt till stranden. Jag gillar dock inte att dom är så öppna, men jag brukar ha en sjal eller något att lägga över. :)
tinabanck.se
Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0