X och nougat

OH MY jag är kär. Kär i min nya lur iPhone X. Idag åkte spontana Tina till Väla för att göra ett mobilbyte från iPhone 7. När jag tog iPhone 7 förra året så ångrade jag nästan mig på studs eftersom den var/är så otroligt lik iPhone 6S som jag hade innan dess. Så nu ville jag ha något annorlunda (men ändå iPhone såklart..) så X'et fick det bli. Som tur var så hade dom "bara" den silvriga modellen inne - precis den jag ville ha. När jag kom hem så var det unboxing direkt som gällde samtidigt som jag fixade lunch. Lite ovant att vara utan en hemknapp men det ska nog ge sig med tiden. Kameran i den är helt outstanding om man jämför med andra mobiler man ägt. Jag är på jakt efter ett snyggt skal till den, just nu köpte jag bara ett transparent enkelt för att skydda under tiden.

 

Annars i eftermiddag så har vi strosat runt på stan, Theo och pappa spelade minigolf medan vi andra svor över blåsten som härjade runt extra mycket idag. Passade även på att köpa den där nougatfärgade Hinza-väskan som jag trånat efter ett tag. Min är gjord utav sockerrör. Ni kan HITTA ALLA MODELLER OCH FÄRGER HÄR. Var först inne på att köpa en mintgrön eller rosa som kändes sådär somrigt, men jag tänker att jag vill kunna matcha den med det mesta och även använda den andra årstider. Hade man kunnat önska så hade man ju valt några stycken att variera med.

Nu ska jag fixa vidare med luren. Ha en fantastisk fredag alla!

 

 

Bland lego och nordiska djur

Godmorgon tiiiiiisdag, lediga tisdag. :}

 

Igår var vi på Skånes Djurpark - jag, Theo, bror, mam&pap och David. Vi var där vid klockan 11 och jag hade köpt entrébiljetterna online innan vi kom dit. Förra året fick vi nämligen stå i en jädra lång kö för att komma in, så vi tog det säkra före det osäkra igår. Men där var nästan inget folk alls på Skånes Djurpark igår, riktigt skönt och lugnt! Vi strosade runt där i nästan 5 timmar sen bar det hemåt igen. Jag hämtade ett paket med min nya hudvårdsrutin och sen blev det inte många knop här hemma. Theo somnade lätt i sin nya säng och jag njöt av en hemkörd pizza samtidigt som jag kollade Rederiet..

 

Det känns som att hela mitt vardagsrum är LEGO just nu. Håller ju på att komplettera gamla set som dammat i källaren. Så himla kul! Så jag sitter och kollar vilka bitar jag fattas, lägger till i mina wanted-listor på BrickLink, sorterar och pysslar. Man fastnar så lätt i LEGO! Nostalgi.

 


En somrig nyhet

Idag ska jag få hämta min nya, somriga, fina cykel som jag köpte igår! Monterad och klar är den redo att trampas hem till mig. Som jag skriv i inläggen tidigare så blev min förra cykel stulen .. :< Ironiskt nog precis innan jag fått ett cykel förråd. Jag anmälde stölden till mitt försäkringsbolag och hos polisen och fick en slant tillbaka. Inte så att det räcke till denna fina, men men .. Min första tanke var att köpa en begagnad cykel för max 1000 kronor. Men jag hittade ingen "laglig" begagnad för det priset direkt. Sen var de inte alls i min smak eller stil, lite kräsen får man väl vara. ;) Så vaf*n liksom - kan lika gärna unna mig en lite dyrare som jag föll pladask för. Verkligen en Tina-cykel! Tror dock jag ska köpa en annan sadel, har sett massvis med fina. Cykeln finns här på Biltema, City Comfort heter modellen.
 

RSS 2.0