Fram och tillbaka

Tillbaka till blogg.se för hundrade gången. Egentligen blir det ingen skillnad för dig som läsare för domänen hänger med runt - så det är tinabanck.se som gäller som vanligt. :)
 
Jag gjorde ju en snabbvisit på nouw.com för att känna på den portalen för andra gången, men nej. Jag klarar verkligen inte av att det är så svårt att göra designerna personliga där. Däremot så har dom en del bra grejer som jag tycker blogg.se kan ta efter! Och jag hoppas verkligen att de gör det också inom en snar framtid. Tex att när man som läsare klickar på kommentera så hamnar kommentarsrutan direkt under inlägget istället för att man kommer in på en ny sida. Eller att när man ändrar något i sin sidomeny så ändras det automatiskt på alla sidorna. Sånt smått som jag gått och irriterat mig på, men trots allt så vinner blogg.se. Kanske för att det är den portalen jag är mest van vid och arbetat mest med.
 
Så nu kör vi på här som alltid innan tänkte jag säga. Tänk så länge jag bloggat egentligen - frekvent i typ 14 år! Först på Lunarstorm, Bilddagboken, blogg.se, Wordpress, Nouw, Blogger, for.me. Under olika namn. Hellooookitty, pussydoll, pinknation, ohtina, lifestylebytina, storiesbytina, tinabanck. Tror jag fick med alla portaler och namn där. ;) Lagom! Ångrar att jag la ner pinknation - men det som är gjort är gjort - nu bloggar jag under mitt namn istället! Har lite smått att fixa med designen men över lag så är den klar!
 

Kommentarer
Ella Sevieri
15/07 2018 kl. 13.52

Åh, du har verkligen en fantastiskt fin design!! Bloggar på blogg.se jag med, har dock inte testat andra portaler, men tycker att det är väldigt lätt att göra en personlig design här :)

Svar: Tusen tack snälla du! :* Ja blogg.se är lättast när det gäller att göra sina egna designer. Helt värdelöst på andra gratis-portaler!
tinabanck.se
Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0