Fram och tillbaka

Tillbaka till blogg.se för hundrade gången. Egentligen blir det ingen skillnad för dig som läsare för domänen hänger med runt - så det är tinabanck.se som gäller som vanligt. :)
 
Jag gjorde ju en snabbvisit på nouw.com för att känna på den portalen för andra gången, men nej. Jag klarar verkligen inte av att det är så svårt att göra designerna personliga där. Däremot så har dom en del bra grejer som jag tycker blogg.se kan ta efter! Och jag hoppas verkligen att de gör det också inom en snar framtid. Tex att när man som läsare klickar på kommentera så hamnar kommentarsrutan direkt under inlägget istället för att man kommer in på en ny sida. Eller att när man ändrar något i sin sidomeny så ändras det automatiskt på alla sidorna. Sånt smått som jag gått och irriterat mig på, men trots allt så vinner blogg.se. Kanske för att det är den portalen jag är mest van vid och arbetat mest med.
 
Så nu kör vi på här som alltid innan tänkte jag säga. Tänk så länge jag bloggat egentligen - frekvent i typ 14 år! Först på Lunarstorm, Bilddagboken, blogg.se, Wordpress, Nouw, Blogger, for.me. Under olika namn. Hellooookitty, pussydoll, pinknation, ohtina, lifestylebytina, storiesbytina, tinabanck. Tror jag fick med alla portaler och namn där. ;) Lagom! Ångrar att jag la ner pinknation - men det som är gjort är gjort - nu bloggar jag under mitt namn istället! Har lite smått att fixa med designen men över lag så är den klar!
 

Till sovrummet

Äntligen har jag klickat hem posters till mitt sovrum! Sakta men säkert så tar mitt hem form .. Jag har en tavelhylla som ska borras upp bredvid min säng och ramar har jag redan - så det var bara ett par posters/motiv som skulle inhandlas och nu är dessa ovan på väg till mig. Himla svårt att välja motiv och färg, men det fick bli rosa sommar slash USA. Så himla lätt att byta ut sen om man tröttnar och vill köra på något annat tema. :)

Borde inhandla tavlor till vardagsrummet också .. Hm.
 

Bland fotboll och god mat

Välkommen du nya vecka - och min barnvecka är inledd! :) Som jag saknat det lilla morgonpigga knytet alltså.
 
Vad har hänt sedan sist jag skrev här? Jag har i princip inte varit hemma på hela helgen, vilket jag knappt är alls den veckan jag är barnfri. I lördags gick jag iallafall över 2 mil! Vi promenerade genom Pålsjö Skog bort till Brödkultur 2.0 och åt en supergod räkmacka runt lunchtid. Tillbaka mot Tågaborg i solen och fixade lite. Ändrade planer - vi såg kvartsfinalen hemma klockan 16 istället för på Gröningen som först var halvplanerat. Så sen när matchen var slut - DÅ gick vi ner till stan när alla andra gick hem. Vi gick bort till Brutale och åt vars en underbart god carpacciopizza. 


Söndagen bjöd bland annat på IKEA för att spana in gardiner. Kvällsmaten blev gazpacho och antipasti. Mmh .. blir hungrig när jag ser den där gruyere-osten som bara ligger där och tittar på mig. :)

Hoppas ni har haft en fantastisk start på denna vecka.
/ t j o /

 

 

RSS 2.0