Foundation - Lumene

 
En ständig jakt för mig - det är att hitta den perfekta foundationen som inte kostar skjortan. Jag vet inte hur många jag plöjt igenom på mina år men det har blivit en hel del. Den enda som riktigt är där än så länge är Estée Lauder Double Wear, men pga priset och den dumma glasflaskan så går den tyvärr fetbort.
 
Så nu har jag istället fått upp ögonen för Lumenes Matte Foundation. Jag har läst alldeles för många hyllade recensioner om just denna på sistone, så därför var det tvunget att bli ett köp idag. Den finns i sex olika nyanser och kvinnan i butiken tyckte att jag skulle ha nummer 0 Light Ivory. Nu när jag testade den hemma så tyckte jag att den var på gränsen för ljus - men kanske bara som jag inbillade mig. Framåt våren/sommaren lär jag iallafall få byta upp mig en nyans. 
 
Har nästan precis sminkat mig och den täckte bra och fint, som önskat. Har såklart grundat med dagkräm, primer och även en CC-cream, även den från Lumene. Det återstår att se om den klarar ett helt arbetspass imorgon. Tills dess så kan jag iallafall rekomendera er att testa denna oljefria foundation om ni är ute efter en ny i sminkväskan. Priset är precis lagom för mig iallafall! Ni hittar den bland annat här.
 
/ C I A O /

Kommentarer
Mirre
12/02 2018 kl. 12.00

Lumene har jättebra produkter tyckker jag =D
Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0