Ännu ett steg

Igår efter jobb så hämtade jag upp sonen på förskolan. Vi traskade direkt bort till vår nya lägenhet eftersom det vankades slutbesiktning klockan 16. Det var första gången han fick se vårt nya place och därmed även hans nya rum! Det fanns lite att anmärka på i lägenheten efter att förra hyresgästen hade städat och fixat. Så det ska åtgärdas innan vi flyttar in nästa vecka. Fick även titta på källarförrådet, tvättstugan och allt det där andra .. Tog emot alla mina nya nycklar och ser nu fram emot flytten som jag hoppas kommer gå snabbt och smidigt. Desto jobbigare och tråkigare blir det att slutstäda denna lägenheten, måla, byta dörrblad osv ..  
 
Vår nya lägenhet håller inte direkt samma standard som den vi har nu. Men det kan jag nog leva med. Bara skönt att komma ner lite i kostnad! Finns ju en del man kan fixa med själv också, som att byta ut knoppar på garderoberna (vilket kommer bli prio ett). Badrummet är det jag har mest problem med i nya lägenheten. Vill nästan inte ens tänka på det - men det blir nog bra. 
 
Det tar ändå emot lite att flytta ifrån min lägenhet. Har bott här sedan 2011 om jag minns rätt. Eller 2010. Det har liksom hänt så mycket här, vi har gjort så mycket, både på gott och ont. Det sitter i väggarna. Detta var vår första "riktiga" lägenhet. Jag räknar inte det året vi bodde på Ringstorp, för det blev aldrig riktigt som hemma. Men detta, detta är, hemma. Eller var. Här i detta köket tog Theo sina första steg. Här sov han sin första natt hemma. Allt som rör Theo har hänt här. Allt som rör mig och hans pappa har också hänt här. Det är mixade känslor. Men kanske är det just därför extra viktigt för mig och Theo att flytta. Börja om i lägenhet som är ren från alla minnen. Och bära med mig alla minnen härifrån i mitt hjärta istället. / ❤ /
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0