Hudvård från Emma. S


Min hy nuförtiden alltså. Kaos. Jag tränar knappt längre, sover för lite, äter för dåligt, stressar, dricker inget .. Åh vad snabbt det visar sig i ens ansikte. För cirka två år sedan var jag på en hudanalys där jag blev introducerad för Dermalogicas produkter. Dom är verkligen bra (men dyra!) och jag har använt deras serie sedan dess. På analysen fick jag även veta att jag var torr, fet, känslig och hade akneaktivitet. Världens lättaste hy att anpassa sina produkter efter .. NOT. 
 
Anyway - jag vet att jag måste lägga om mitt liv för att få en någorlunda bra hy. Det spelar liksom ingen roll om jag tvättar ansiktet med guld om jag inte mår bra på insidan. Passade iallafall på att köpa lite nytt till ansiktet ifrån märket Emma S. Har hört en hel del bra om det och kände bara - why not? Rengöringsoljan var ju bara spot on. Så skönt för min (ännu torrare) vinterhy.
 

Om denna dag

Då var det äntligen fredag. Vill egentligen inte säga äntligen, för man ska inte längta bort sina dagar. Men idag säger jag det. Dagen har varit minst sagt kaotisk på jobb idag där inte ens ett pusslande har fungerat. Har själv fått vara ute i verksamheten på ett annat sätt än vad jag egentligen ska vara. Men nu är det bara dryga timmen tills jag stämplar ut. Mina föräldrar ska få se vår nya lägenhet idag. Sen blir det fredagsmys med sonen då det är min vecka. Efter det väntar två lediga dagar. Så jo - äntligen säger jag idag.
 

Ännu ett steg

Igår efter jobb så hämtade jag upp sonen på förskolan. Vi traskade direkt bort till vår nya lägenhet eftersom det vankades slutbesiktning klockan 16. Det var första gången han fick se vårt nya place och därmed även hans nya rum! Det fanns lite att anmärka på i lägenheten efter att förra hyresgästen hade städat och fixat. Så det ska åtgärdas innan vi flyttar in nästa vecka. Fick även titta på källarförrådet, tvättstugan och allt det där andra .. Tog emot alla mina nya nycklar och ser nu fram emot flytten som jag hoppas kommer gå snabbt och smidigt. Desto jobbigare och tråkigare blir det att slutstäda denna lägenheten, måla, byta dörrblad osv ..  
 
Vår nya lägenhet håller inte direkt samma standard som den vi har nu. Men det kan jag nog leva med. Bara skönt att komma ner lite i kostnad! Finns ju en del man kan fixa med själv också, som att byta ut knoppar på garderoberna (vilket kommer bli prio ett). Badrummet är det jag har mest problem med i nya lägenheten. Vill nästan inte ens tänka på det - men det blir nog bra. 
 
Det tar ändå emot lite att flytta ifrån min lägenhet. Har bott här sedan 2011 om jag minns rätt. Eller 2010. Det har liksom hänt så mycket här, vi har gjort så mycket, både på gott och ont. Det sitter i väggarna. Detta var vår första "riktiga" lägenhet. Jag räknar inte det året vi bodde på Ringstorp, för det blev aldrig riktigt som hemma. Men detta, detta är, hemma. Eller var. Här i detta köket tog Theo sina första steg. Här sov han sin första natt hemma. Allt som rör Theo har hänt här. Allt som rör mig och hans pappa har också hänt här. Det är mixade känslor. Men kanske är det just därför extra viktigt för mig och Theo att flytta. Börja om i lägenhet som är ren från alla minnen. Och bära med mig alla minnen härifrån i mitt hjärta istället. / ❤ /
 

RSS 2.0