En klapp till mig själv

Godmorgon alla såhär i juletid!

Idag är det dan före dan som det så vackert heter. Ska iväg nu på förmiddagen och träna Les Mills Barre. Det är premiär för det idag på Filborna Arena. Ska bli kul att se vad det är för något. Och sen vid klockan 13 så kommer mormor, farmor och min familj hit och vi ska fira jul idag. :) Det är för att vi alla jobbar imorgon och dagarna framöver .. typ. Men det gör inget. Det går lika bra idag. Synd bara att man sovit som en kratta i natt. Vaknade med huvudvärk och sånt skit.
 
Igår så köpte jag en julklapp till mig själv. En alldeles ny MacBook Pro i silver! Iiiih!
Alltså .. ni som varit med mig ett tag vet att jag köpte en MacBook Pro med touchbar förra hösten men returnerade den pga att jag tyckte de var krånligt att gå från PC till Mac. Plus så irriterade jag mig på den där touchbar. Det var verkligen ett inpulsköp. Men nu på senare tid så har jag insett mer och mer enkelheten med att kanske ha en Macbook ändå. Just nu (eller ja, innan) så hade jag min stationära Lenovo. Den är verkligen superbra, det är den! Men - jag har en iPhone, en Apple Watch, en Apple TV, en iPad. Det känns så lätt och rätt att ha en Mac-dator då. Så att alla dessa enheter kan "prata" med varandra. Behöver inte längre skicka över bilder från mobil till dator, eller skriva kalender-anteckningar både här och där. Förstår ni hur jag menar? Plus att jag nu har en bärbar dator. Så den kan faktiskt hänga med mig någonstans om det skulle behövas.
 
Jag valde mellan denna MacBook Pro 13 tum från 2017/2018 eller MacBook Air 13 tum från 2018. Jag vred och vände på allting. Jag kollade YT-videos. Jag läste. Både har sina fördelar. Men jag pratade med Apple-nissen med Elgiganten. Jag pratade med försäljaren på Media Markt. Jag pratade med dom där superkunniga inne på Apple-butiken på Väla. Alla sa samma sak. Pro ger dig mycket mer för pengarna. Så då fick de bli en Pro. I silver.
 
Tänkte klicka hem en datormus också. Och sen behövs det något typ utav skal/skydd till datorn. Och kanske en väska. Vi får se! Är iallafall supernöjd med mitt nya inköp. Kunde inte hålla mig - jag öppnade faktiskt den igår kväll. ;)
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0