Apple Magic Mouse

Godkväll alla!

Idag är det söndag. Har lämnat av lillen hos sin pappa för pappa-vecka. Det känns alltid i hjärtat. Som tur är så hämtar jag hem honom på onsdag för en extra dag med mig. But still .. it hurts.
 
Anyway. Idag har vi varit på Väla ett par timmar. Det var faktiskt inte alls farligt med folk där. Väldigt lugnt måste jag säga för att vara en söndag. Fast - de som har shoppat på mellandagsrean har väl redan gjort det I guess. Och resten är för fattiga nu efter jul. Men jag anlände med presentkortet i högsta hugg!
 
Jag fick som sagt presentkort på Väla i julklapp men jag kom ihåg att det inte fungerar på Apple Store. Och jag ville ha en Magic Mouse till min nya dator. Kan bli lite jobbigt med enbart styrplatta efter ett tag. Magic Mouse fanns efter en hel del googlande enbart på Apple Store. Och typ Elgiganten och andra butiker utanför Väla där presentkortet inte fungerar. Crying. Så därför började jag istället söka efter en USB-C-adapter så jag skulle kunna koppa in en "vanlig" datormus. Jag gick in på Kjell & Company för att titta på en sådan USB-C men jag avvaktade och vi gick runt och kollade vidare i diverse butiker. Av en slump gick vi in på Clas Ohlson och jag kollade USB-C även där. Men då hängde där EN Magic Mouse i montern! Hon i kassan bara ”Ja de är vår sista, och de kommer inte in fler. Så de är nog därför den inte fanns med på hemsidan.” Eh .. ja men ta den! Mitt presentkort fungerade utmärkt där. Samt att jag hade en liten värdecheck också på Clas Ohlson som går ut imorgon. Happy me! Säkerligen den dyraste datormus jag någonsin kommer köpa. Eller ja. Jag fick ju den i julklapp kan man säga.
 
.. sen när jag kom hem och skulle synka den med datorn så behövde man ändå ett vanligt USB-uttag, haha .. Så det blir att jag köper denna enkla tror jag.
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0