Jag kommer att komma tillbaka snart!

Gud vad jag har tappat min träning. Jag känner det på så många olika sätt. Min sömn har sämre kvalité, jag är inte lika glad som innan, min kropp har ändrat utseende .. :< Det har varit så svårt att få in träningen i mitt liv på sistone. Har liksom fortfarande inte fått in det där med varannan vecka med lillen i min hjärna. När jag och D bodde ihop så tränade jag cirka 4 gånger i veckan. Nu kan jag inte träna den veckan jag har lillen - så den veckan jag är barnfri ska jag hinna med "allt" som jag inte kan göra barnveckan. Det pusslet är supersvårt! Plus det här med nya jobbet har tagit mycket energi också. Allt skulle såklart hända på samma gång!

Men jag vet att det kommer vända nu till hösten när jag får mitt nya arbetsschema med lediga vardagar. Då kan jag träna när lillen är i förskoleklassen ett par timmar. Det kommer bli mer rullande och jag kommer nog även ha mer energi rent allmänt när man inte jobbar 5 dagar i sträck hela tiden!
 
Hoppas ni får en fantastisk dag.
/ t /

 

This post contains adlinks from AdviralMÖNSTRADE SHORTS / T-SHIRT / HUVTRÖJA / ENFÄRGADE SHORTS / SPORT-BH / SKOR / BYXOR


Kommentarer

Denna fääääärgen, helt besatt! LOVE IT :D
Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0