Diner 10260

I fredags hämtade jag ut ännu ett modulhus till min LEGOsamling/stad - denna gången blev det de senaste som finns ute, nämligen Downtown Diner #10260. Jag har kommit en liten bit under helgen, tror jag kommer bli helt klar med den under veckan. Då får det ta plats på hyllan bredvid mina andra hus. :) Ångrar så att jag sålde mitt första hus som var biografen. :{
 
Älskar att sitta och bygga med mitt LEGO, det är så rogivande och avkopplande. Älskar att de är så detaljerade! Det är så fint när byggnaderna står på rad - synd bara att allt det där "extra" är på insidan. Spana gärna in länken här i inlägget och bläddra lite bland bilderna så kommer ni förstå vad jag menar. :)
 
.. här är kocken redo att göra pannkakor och annat gott i sin "diner".
 

Vardagsslut


Då var den äntligen här, den efterlängtade fredagen. Min lediga helg utan barn så jag ska passa på att ta sovmorgon. Vet inte vad jag annars ska hitta på idag eller i helgen, får se lite .. Det är HX-festivalen i stan så man får väl besöka den i alla fall. :)

Jag kommer att komma tillbaka snart!

Gud vad jag har tappat min träning. Jag känner det på så många olika sätt. Min sömn har sämre kvalité, jag är inte lika glad som innan, min kropp har ändrat utseende .. :< Det har varit så svårt att få in träningen i mitt liv på sistone. Har liksom fortfarande inte fått in det där med varannan vecka med lillen i min hjärna. När jag och D bodde ihop så tränade jag cirka 4 gånger i veckan. Nu kan jag inte träna den veckan jag har lillen - så den veckan jag är barnfri ska jag hinna med "allt" som jag inte kan göra barnveckan. Det pusslet är supersvårt! Plus det här med nya jobbet har tagit mycket energi också. Allt skulle såklart hända på samma gång!

Men jag vet att det kommer vända nu till hösten när jag får mitt nya arbetsschema med lediga vardagar. Då kan jag träna när lillen är i förskoleklassen ett par timmar. Det kommer bli mer rullande och jag kommer nog även ha mer energi rent allmänt när man inte jobbar 5 dagar i sträck hela tiden!
 
Hoppas ni får en fantastisk dag.
/ t /

 

This post contains adlinks from AdviralMÖNSTRADE SHORTS / T-SHIRT / HUVTRÖJA / ENFÄRGADE SHORTS / SPORT-BH / SKOR / BYXOR


RSS 2.0