String Pocket

Nu blev det dags - jag klickade hem två stycken String Pocket till mitt kök. Har länge velat ha en Stringhylla för de är så klassiska och snygga. Visst finns det fina look-a-likes för en tredjedel av priset - men ibland vill man unna sig det som man verkligen gått och suktat efter. Funderade länge på vilken färg man skulle klicka hem, lotten föll sedan både vita gavlar och vita hyllplan. Just Pocket-varianten som jag köpte är 60 cm bred occh 50 cm hög och man kan själv möblera hur man vill ha hyllplanen. Jag kommer antingen sätta mina som på första bilden eller så kommer jag göra på ett annat sätt och utnyttja alla 4 gavlarna. Vi får se!
 
Tror det kommer bli riktigt snyggt i mitt kök. Sen får jag se vad jag ska ställa på hyllan. Hyllplanen är bara 15 cm djupa så det blir inga större saker. De finns att köpa på bland annat designonline och rum21. :)
 

Pellefjant


Så var det ännu en söndag. Jag sov till nästan 9 idag - var såå himla trött. Vaknade först strax innan 7 men vände bara på huvudet och somnade om. Så välbehövligt. Synd bara att man ska upp 5 imorgon och jobba. 
 
Igår var jag på kalas hos bästa Bettan, hon fyllde år för några dagar sedan. Hon hade gjort fantastiskt gott lamm i ugnen med goda tillbehör, till efterrätt hade hon fixat ihop en vit choklad kladdkaka enligt Roy Fares recept. Den var helt galet god! Jag stannade kvar en stund efter att de andra gästerna gott och vi kikade lite på TV innan jag tog en taxi hem.
 
Nu blir det en varm dusch innan jag ska fortsätta bygga LEGO. Var bara tvungen att flika in en bild på min stora elefant som sover med mig varje natt. Pussel heter han/hon tydligen enligt sonen, precis som Alfon Åbergs katt.
 
/ H E J /

RSS 2.0