Pom Pom

Alltså dessa skor med fluffbollar på - tycker de är så sjukt söta! Har varit inne på att köpa ett par beiga men sen rann det bara ut i sanden. Nu när jag ser dessa färger så dras jag direkt mot de gråa. De rosa är inte heller dumma .. Vad tycker ni om dom?
 


1. GRÅ / 2. BEIGE / 3. SVART / 4. ROSA


Mikaeli marknad med min lilla älskling

Idag har vi haft en sådan mysig dag, me & minime. Vi traskade bort till Fredriksdal här i min stad och besökte Mikaeli marknad. Det var första gången jag besökte den - synd att det skulle dröja så för min del - för den var toppen! Otroligt många matstånd och hantverksgrejer. Mycket hur dom gjorde förr, folk som stod i tidsenliga dräkter och spelade och sjöng. Vi tittade på loppcirkus, åkte häst- och vagn, lillen fick rida på en häst, vi gick i "stan" .. Det var dans, brevduveutsläpp, gamla brandbilar, fiskrökeri, ännu mera mat, fruktutställning .. jag kan fortsätta hur länge som helst. Synd att just denna marknad bara är en gång om året. Man förstår ju varför den är så populär! Oturligt nog så blev lillen även getingstucken för första gången just idag. Oh vad han grät. :'( Han gick och åt en klubba som kletade runt i hela hans ansikte, så det kom en geting och satte sig på hans kind. 
 
Sen gick vi hem igen med tunga ben. Åt en senare lunch och bara mös vidare.
Ett perfekt avslut på denna vecka.
 

När livet vänds upp och ner

Livet. Det kan vända ganska fort.
Det kan hända saker som gör att man måste förändra saker och ting för att det ska bli bra igen. 
 
Jag och David bestämde oss förra månaden för att efter 10,5 år tillsammans att göra slut. Efter nästan 6 års förlovning. Efter ett barnafödande. Det är över. Det var ett gemensamt beslut som kom på tal redan för över ett år sedan - men då sa vi att vi skulle ge det en chans till. Men nu fungerar det inte längre. Inte på så sätt att vi hatar varandra, absolut inte, men vi har inte något 'förhållande' längre. Vi gör aldrig saker ihop eftersom vi inte kan (barnvakt är A och O för att ett förhållande ska hållas vid liv .. ett tips till er alla!). Så det blev liksom så att antingen var jag hemma med Theo om kvällarna, eller så var David det. Så hade vi skoj på vars ett håll. Vi gick i princip aldrig bio, hade aldrig sovmorgon, inga restaurangbesök hela kvällar, ingen avkoppling på något SPA .. Man behöver göra lite sånt då och då för sig själva, utan barn, för att hålla allt vid liv. Vilket till slut resulterade i en del småbråk och tjafs i princip dagligen. Som sagt så är det inget hat, men vi älskar inte varandra på 'det där' sättet längre. Det har dött. Vi hade visst kunnat hålla ihop hela livet för ekonomins skull och för det behändiga, men jag tycker att livet är så mycket mer än att nöja sig.
 
Så David har fått en lägenhet typ 5 minuter ifrån den vi bor i idag. Så perfekt! Jag ska försöka bo kvar här med min sinnesdyra hyra .. i annat fall ska jag försöka leta reda på en billigare trea här i närheten. Man vill ju mer än att bara bo. :< Det löser sig nog. Ett steg i taget! 1'e november flyttar han iallafall till sitt place. Jag bävar för den dagen vi ska berätta för Theo. Jag vill inte. Är SÅ rädd för hur han kommer ta det. Hur det kommer påverka honom. Det enda jag försöker tänka på är att Theo faktiskt inte är den första ungen i världen som kommer ha det såhär. Det är faktiskt vanligt med varannan vecka. Detta var dock inget jag önskade. Mår sinnessjukt dåligt när jag tänker på att jag inte kommer ha lillen här hemma alltid. Att han inte kommer växa upp i en såkallad 'kärnfamilj'. Vi kommer alla dock fortfarande vara vänner, kanske även hitta på något tillsammans på semestrar och liknande. Men som ett par fungerar vi inte längre.
 
När en dörr stängs så öppnas ett fönster. Detta var dörren som stängdes.
Fönstret som öppnades - det kommer i nästa inlägg. 

RSS 2.0