iDeal of Sweden - Floral Romance

 
Mitt absolut finaste mobilskal heter Floral Romance och kommer från iDeal of Sweden. Kanske inte är riktigt i fas med årstiden just nu, men det gör absolut ingenting. Man tröttnar ju aldrig på romantiska blommor .. ;) Jag gillar deras skal för de är snygga och smarta. Finns inbyggd magnet på baksidan så du kan köpa tillbehör som passar snyggt utan en massa fula kanter! Tex en hållare till din bil, eller ett plånboksfodral.
 
Just detta fodralet hittar du här och de finns till både iPhone och Samsung. Vill du istället spana in alla deras underbara, fina skal så klickar du istället här.

Mitt fönster som öppnades

För ett tag sedan skrev jag detta inlägg, om att mitt & Davids förhållande är över. Han flyttar snart, den 1'e november för att vara mer exakt. Det börjar kännas mer och mer konstigt när jag tänker på det, och snart är det dags att berätta för vår 5-åriga son. Jag hoppas verkligen att detta kommer bli så smidigt som möjligt, att det verkligen är rätt. För det känns rätt även om man är nervös för hur allt ska gå .. Jag ser dock fram emot att pula och trixa här hemma hur jag vill. Nu blir detta mitt egna hem (och min sons varannan vecka).
 
Men - detta var som sagt min dörr som stängdes - och fönstret som öppnades är .. ATT JAG SAMMA DATUM PÅBÖRJAR MIN NYA TJÄNST! Hur konstigt är inte livet?! Jag har fått en teamledartjänst inom servicevärdar på Helsingborgs Lasarett. Jag och en tjej från Malmö ska styra och ställa med enhetscheferna över ca 60 servicevärdar på alla avdelningaer. Känns så sjukt att jag fick jobbet - mitt första jobb som jag sökt liksom. Att man nu ska "bossa" lite över gamla kollegor som jobbat där i 40 år. Skulle ljuga om jag säger att jag inte är nervös. Jag börjar min 2-veckors utbildning nästa måndag. Ser fram emot vad livet kommer erbjuda framöver!

Rosettiga flakonger

Inlägget innehåller reklamlänkar.
 
Jag var alltsom oftast en riktig girly-girl. Mycket rosa, rosetter, puttinuttiga saker och ting. Mycket utav det där har vuxit ifrån mig på sistone, dock är jag fortfarande svag för rosetter på parfymflaskor. Tycker det är så himla gulligt och jag känner mig direkt som 10 år igen. Man vill nästan köpa de enbart för utseendets skull, som någon slags inredningsdetalj i badrummet eller i sovrummet. Om de sedan doftar gott är bara en bonus .. haha!
 

RSS 2.0