Biobesök // Wonder Woman


”It's about what you believe. And I believe in love.
Only love will truly save the world.”


Förr i tiden innan man fick barn och blev en träningsnörd så var jag på bio hur ofta som helst. Jag fick till och med hemskickat ett bioklubbskort med mitt namn tryckt på. Ni förstår ju själva att jag hade någon guld/diamantnivå på mitt medlemskap. Anyway, det var då. Älskar fortfarande att gå på bio men det händer inte så ofta som jag önskar. Men om det är någon film jag verkligen vill se, så tar jag mig tiden. Så igår var det ett sådant tillfälle, jag och min vän såg Wonder Woman. Jag flikar in ett litet hjärta här .. ❤ Bara för att det känns bra.
 
Vet inte varför jag ville se den filmen egentligen, hade ingen aning om vad den handlade om när jag satte mig där i den röda stolen. Visste bara att det är en superhjältekvinna. Även om jag har ganska så bra koll på Batman och alla filmerna om och med honom, så är jag i övrigt ganska lost när det gäller D.C. Jag är mer en Marvel-tjej, där har jag nästan stenkoll. Hur som helst, inledningen i Wonder Woman var superbra, man fick förklarat för sig på ett väldigt bra sätt hur allting började och varför. Sen var jag hooked. Och vid första anblicken av Gal Gadot så var jag kär. Vilken vacker kvinna!
 
Filmen i sig innehöll allt - kärlek, hat, sorg, lycka, humor, längtan .. Jag och min vän var som vanligt de enda som skrattade högt och torkade tårar synligt. En helt klart sevärd film om man gillar det där med superhjältar. En riktig girlpower-rulle bland alla manliga superhjältar!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0