.. när man behöver yoga i livet

This post contains adlinks from Adviral


Hur länge har jag drömt om den där halkfria handduken från Yogitoes?.. Alldeles för länge. Jag behöver massvis med yoga i mitt liv just nu, och all annan träning också för den delen. Livet känns väldigt upp och ner atm, det går som värsta berg- och dalbanan och det gäller bara att hålla i sig. Hårt!


 

1. Halkfri Handduk / 2. Tröja / 3. Sport-top / 4. Väska / 5. Byxor


På safari i Smålands skogar

Hej bloggen, hej semestern, hej 'sommar' .. 

Är nu inne på min sista semestervecka. På måndag börjar allvaret igen. Kan ju inte precis påstå att vädret är och har varit jätteroligt .. men det är iallafall skönt att vara ledig. Vi har inte varit iväg på någon direkt resa utan vi har varit här runt om min stad. Igår var vi på älg- och bisonsafari i Markaryd. Det fanns även inhägnade getter som man kunde gosa med vilket sonen tyckte var mysigt.
Det fanns två olika val när man skulle in bland älgarna - antingen så köpte man biljett så man själv körde runt med sin privata bil på området, eller så köpte man biljett till deras guidade tågtur. Vi valde det sistnämnda. Väldigt fint gjort! Inne på området fanns det 13 älgar som inte alls var folkskygga. Dom kom fram till tåget och vi hade fått lite växter att mata dom med. Längst borta körde tåget även in bland bisonoxarna, dom fick man inte klappa .. jäkligt mäktiga djur!
 
Efteråt köpte vi lite mat & glass på stället. Det fanns älg att äta för den som ville det - jag tog en wienerkorv.
 

RSS 2.0